Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf woensdag 1 december 2021 kun je je Duurzame Kerstboom afhalen, uitsluitend tijdens de openingstijden (zie hieronder).

Inleveren
Op 5 en 6 januari 2022 van 10.00 tot 12.00 uur

Openingstijden
Maandag, woensdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 8.00 tot 15.00 uur

Contactgegevens
Adres: Hoek De Ruijterlaan 24a / Piet Heinlaan 54 Bussum
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail
Contactpersoon: Eveline Smits van Oyen

Over De Groene Ruijter (GRRU)
De Groene Ruijter is één groene inspiratiebron (groene hub) voor iedereen die wil werken en bijdragen aan het herstel en de verbetering van de natuur. De demolocatie bestaat uit een grote diversiteit aan mogelijkheden om de biodiversiteit te vergroten in de eigen tuin of directe omgeving. Bijv. natuurinclusieve gevels, een pluktuin, moestuin, groen dak, kas voor inheemse planten, vijvers, etc. De locatie dient als proeftuin, activiteitencentrum, educatief/voorlichtingscentrum, inspiratiebron en biedt werkplekken aan mede groendenkers en -doeners.

De plek wordt ontwikkeld tot DE ervaringsplek voor groene inwoners (van mensen met groene vingers tot groene wereldverbeteraars) in de Gooi- en Vechtstreek. Met de GRRU als voorbeeld willen wij ook groene inwoners uit andere buurten inspireren om elders in onze gemeente nieuwe initiatieven te ontplooien.

De Groene Ruijter is een van de locaties van de AltijdWerkplaats. De AltijdWerkplaats streeft naar werk – áltijd voor iedereen. Ieders unieke bijdrage wordt vooral duurzaam, groen en sociaal ingezet waarbij speciale aandacht uitgaat naar het stimuleren van de biodiversiteit.

Website: https://altijdwerkplaats.nl/