Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Zondag 3 december 2023, van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag 10 december 2023, van 11.00 tot 16.00 uur

Inleveren
Zondag 7 januari 2024, van 11.00 tot 16.00 uur

Contactgegevens
Adres: De Ruijterlaan 24 A, 1403 VE Bussum
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail
Contactpersoon: Janneke Boos

Over De Groene Ruijter (GRRU)
De Groene Ruijter is één groene inspiratiebron (groene hub) voor iedereen die wil werken en bijdragen aan het herstel en de verbetering van de natuur. De demolocatie bestaat uit een grote diversiteit aan mogelijkheden om de biodiversiteit te vergroten in de eigen tuin of directe omgeving. Bijv. natuurinclusieve gevels, een pluktuin, moestuin, groendak, kas voor inheemse planten, vijvers, etc. De locatie dient als proeftuin, activiteitencentrum, educatief/voorlichtingscentrum, inspiratiebron en biedt werkplekken aan mede groendenkers en -doeners.

De plek wordt ontwikkeld tot DE ervaringsplek voor groene inwoners (van mensen met groene vingers tot groene wereldverbeteraars) in de Gooi- en Vechtstreek. Met de GRRU als voorbeeld willen wij ook groene inwoners uit andere buurten inspireren om elders in onze gemeente nieuwe initiatieven te ontplooien.
De Groene Ruijter is een van de locaties van de AltijdWerkplaats. De andere locatie is gevestigd op het terrein van De Groene Afslag.

De AltijdWerkplaats streeft ernaar dat de natuur samen met de mens floreert. Zij dragen hun steentje bij door samen te werken aan het vergroten van de biodiversiteit en zetten ieders unieke bijdrage in om daaraan direct of indirect bij te dragen. Hiermee verbinden zij het kleine persoonlijke geluk van zingeving, voldoening & waardering met het groot geluk – ‘Save the Planet’ door hier met z’n allen aan te werken

Website: https://altijdwerkplaats.nl/
Facebook: www.facebook.com/GRRUgroeneruijter
Instagram: www.instagram.com/grru_groeneruijter