Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf zaterdag 3 december 2022 kun je je Duurzame Kerstboom afhalen, uitsluitend tijdens de openingstijden (zie hieronder).
LET OP: de datum die je opgeeft bij je bestelling geldt als DATUM VANAF wanneer je de boom kunt afhalen; later mag dus ook!

Inleveren
Van maandag 2 januari t/m zondag 8 januari 2023 tijdens openingsuren.

Openingstijden
Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16 uur, zaterdag van 09.00 tot 12 uur, zondag van 10 tot 12 uur

Contactgegevens
Adres: IJsselsingel 1, 5215 CL ’s Hertogenbosch
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail
Contactpersoon: Anja Kouwenberg

Over Kinderboerderij Oosterhoeve
Onze kinderboerderij is een diervriendelijke kinderboerderij. We houden het welzijn van ieder dier voor ogen als onze grootste missie.
De kinderboerderij is vrij toegankelijk en biedt daarnaast regelmatig extra activiteiten aan zoals schaapscheren, paaseieren zoeken op 2e paasdag, de slaapkamer van de Sint in de laatste week van november, maandelijks filmavonden, aanschuif-maaltijden enzovoort.
Er is een goede samenwerking met de kindercentra en basisscholen in de wijk. Zo worden er wekelijks, al vanaf 1999, lesjes natuurbeleving gegeven en loopt er vanaf 2013 het project “Buitenschools leren” voor kinderen in kleine groepjes.
In de maatschappelijke functie die de Oosterhoeve vervult zijn de kinderboerderij en de zorgboerderij nauw verweven met elkaar.

Website: https://stichting-oosterhoeve.nl/kinderboerderij/.