Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf zaterdag 2 december 2023 kun je jouw Duurzame Kerstboom afhalen tijdens de openingstijden (zie hieronder).
LET OP: de datum die je opgeeft bij je bestelling geldt als DATUM VANAF wanneer je de boom kunt afhalen; later mag dus ook! Als je bijvoorbeeld kiest voor vrijdag 8 december, kun je de boom ook op zaterdag 9 december afhalen.

Inleveren van je Duurzame Kerstboom
Van dinsdag 2 januari tot met zaterdag 6 januari 2024 kun je jouw Duurzame Kerstboom inleveren tijdens de openingstijden (zie hieronder).

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur

Contactgegevens
Adres: Vaart Zuidzijde 80, 7833 AD Nieuw Amsterdam
E-mail: info@kwekerijbianca.nl

Over Kwekerij Bianca
Kwekerij Bianca is gespecialiseerd in de teelt van vaste planten, siergrassen en bodembedekkers. Onze planten worden geleverd aan tuincentra, collega kwekers, hoveniers en groenvoorzieners.

Onze planten worden geteelt in diverse potmaten. Voor de vaste planten zijn dat p9 en c1.5 potten. De siergrassen staan in p9, c1.5 potten, maar ook in 5 liter, 7.5 liter en 10 liter containers. De bodembedekkers worden alleen in p9 potten geteeld omdat men vaak een grote hoeveelheid nodig heeft per m2.

Natuurlijk zijn particulieren ook van harte welkom. Ons doel is, een breed assortiment planten te kweken en deze in een uitstekende kwaliteit aan te bieden. Of het nu gaat om 1 plant of om een compleet beplantingplan. Wij kunnen op bestelling het complete assortiment bomen en planten leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor u. Vervoer door heel Nederland behoort tot de mogelijkheden.

Website
www.kwekerijbianca.nl