Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Donderdag 7 december 2023, tussen 16.30 en 19.00 uur.

Inleveren
Zaterdag 6 januari 2024, tussen 15.00 en 17.00 uur.

Contactgegevens
Oude Weerlaan 63, 2181 HZ Hillegom
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail
Contactpersoon: Marjon Kuijkhoven

TIP: Wilt u de boom beschermen in de auto èn de auto beschermen voor de boom en de aarde? Neem dan een oude dekbedhoes mee die onderaan helemaal open is. Die past goed om de boom en kan helpen om de boom te tillen en in de auto te leggen.Ook voor het terugbrengen van de boom is deze hoes weer goed te gebruiken.

Over Scoutinggroep Tjarda
De Tjardagroep is op 22 september 1945 opgericht als landverkennersgroep in Hillegom. De groep is vernoemd naar jonkheer A.W.L. Tjarda van Starkenborgh Stachouwer.De vereniging telt ongeveer 100 leden, waarvan ca. 25% vrijwilligers. De jeugdleden zijn voornamelijk afkomstig uit Hillegom of de omliggende plaatsen Beinsdorp, Nieuw-Vennep, Bennebroek en De Zilk.

Behalve de reguliere activiteiten van de verschillende speltakken, worden er ook groepsactiviteiten en -acties georganiseerd. De activiteiten zijn bedoeld om met de gehele groep iets gezamenlijks te ondernemen. Hierbij kan gedacht worden aan een playbackshow of grote vossenjacht. De acties zijn bedoeld om geld in te zamelen voor de clubkas.

WEBSITE
https://www.tjardahillegom.nl/