Het inleveren van je Duurzame Kerstboom is gewoon mogelijk, ondanks dat Steck gesloten is. Bekijk onderstaande informatie.

Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf donderdag 25 november 2021 kun je je Duurzame Kerstboom afhalen, uitsluitend tijdens de openingstijden (zie hieronder).

Inleveren
Van 3 t/m 9 januari 2022 gedurende openingstijden op afspraak. Je kunt dagelijks telefonisch een afspraak plannen. Mails worden op dit moment gelezen en beantwoord op donderdag en zaterdag. Zo verloopt het inleveren van je kerstboom veilig en gemakkelijk. Heb je een afspraak gepland staan? Dan zorgen wij dat er een medewerker op het afgesproken moment voor je klaar staat bij de draaipoort, rechts van de hoofdingang.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:45 uur
Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur
Zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Contactgegevens
Infobalie Steck
Adres: Gageldijk 3, 3566 ME Utrecht
Telefoon: 030-7820680
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail

Over Steck
Met een enthousiaste club mensen werken we hard aan de ambities van Bob om van Steck weer een geliefde, groene plek van Utrecht te maken. Het tuincentrum wordt stap voor stap omgebouwd tot een stadsoase waar lokale ondernemers samenwerken aan het vergroenen van Utrecht met planten, producten en ideeën. Waar je terechtkunt voor het meest complete aanbod van binnen- en buitenplanten en alles om je tuin, balkon of dakterras om te bouwen tot je eigen groene stek. Waar je kunt neerploffen op het fijne terras van Noordertuin voor een bord vol smakelijke, lokale gerechten, waar je van alles kunt ontdekken over biodiversiteit, circulaire processen en andere verrassingen die horen bij werken mét en in de natuur. Er is een exporuimte, en er wordt al van alles georganiseerd. Voor kinderen is er een zand&water-speelplek bij het terras van Noordertuin. 

Website: https://steckutrecht.nl/