Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf woensdag 29 november 2023 kun je je Duurzame Kerstboom afhalen, uitsluitend tijdens de openingstijden (zie hieronder), bij voorkeur in de ochtend.
LET OP: de datum die je opgeeft bij je bestelling geldt als DATUM VANAF wanneer je de boom kunt afhalen; later mag dus ook!

Inleveren
Van dinsdag 2 t/m maandag 8 januari 2024 gedurende openingstijden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:45 uur
Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur
Zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Contactgegevens
Infobalie Steck
Adres: Gageldijk 3, 3566 ME Utrecht
Telefoon: 030-7820680
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail

Over Steck
Met een enthousiaste club mensen werken we hard aan de ambities van Bob om van Steck weer een geliefde, groene plek van Utrecht te maken. Het tuincentrum wordt stap voor stap omgebouwd tot een stadsoase waar lokale ondernemers samenwerken aan het vergroenen van Utrecht met planten, producten en ideeën. Waar je terechtkunt voor het meest complete aanbod van binnen- en buitenplanten en alles om je tuin, balkon of dakterras om te bouwen tot je eigen groene stek. Waar je kunt neerploffen op het fijne terras van Noordertuin voor een bord vol smakelijke, lokale gerechten, waar je van alles kunt ontdekken over biodiversiteit, circulaire processen en andere verrassingen die horen bij werken mét en in de natuur. Er is een exporuimte, en er wordt al van alles georganiseerd. Voor kinderen is er een zand&water-speelplek bij het terras van Noordertuin. 

Website: https://steckutrecht.nl/