Afhalen van je Duurzame Kerstboom
Vanaf vrijdag 1 december t/m vrijdag 22 december 2023 kun je je Duurzame Kerstboom afhalen, uitsluitend tijdens de aangegeven tijden (zie hieronder).
LET OP: de datum die je opgeeft bij je bestelling geldt als DATUM VANAF wanneer je de boom kunt afhalen; later mag dus ook!

Inleveren
Van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 januari 2024, van 09.30 tot 15.00 uur

Afhaalmomenten
Op dinsdag en vrijdag tussen 9.30 en 12 uur en tussen 13 en 15.00 uur.

Contactgegevens
Adres: Eemlaan 25, 8032 EB Zwolle (doorrijden tot je een fietstunnel ziet, net voor de tunnel linksaf en doorrijden tot je de Eemhoeve ziet)
Parkeren: Het parkeerterrein is rechtsaf voor het rood/witte paaltje. Wij hebben beperkte parkeermogelijkheden. anders parkeren aan de Eemlaan zelf.)
E-mail: Klik hier en verstuur je e-mail
Contactpersoon: Eemhoeve: Monique Meijer of samenwerkingspartner Frion: (dagbesteding): Linda van der Walle, Myrthe Loozeman of Thijs van Amstel

Over Wijkboerderij De Eemhoeve
Wijkboerderij De Eemhoeve heeft een verbindende functie in de wijken Aa-landen en Holtenbroek. Met een uitgebreid aanbod aan activiteiten verbindt De Eemhoeve de natuur en de stad en mensen onderling. Er is een diversiteit aan dieren, er zijn verschillende weiden, een grote akker en een hondenspeelweide.
Website: https://traverswelzijn.nl/locaties/wijkboerderij-de-eemhoeve/.